Вместо цветя и бонбони, кеш за Локомата

Вместо цветя и бонбони, кеш за Локомата
468×60 – top

Д-р Анелия Хохвартер призова приятели и познати да подкрепят кампанията й с нови дарения.

Личните празници на д-р Анелия Хохвартер от Виена се превърщат в елегнатен начин да се подкрепи „Локомат за България”.

Известната очна лекарка, инициатор и организатор на кампанията призова своите близки и многобройните си приятели и познати от близо и далече за идващия й рожден ден вместо цветя, бонбони и други подаръци да направят своята лепта в полза на медицинския робот.

На 18-и септември чаровната очна лекарка / зодия „Дева”/ ще отпразнува своя рожден ден във Виена в тесен семеен кръг.

Любопитен факт е, че рожденният ден на д-р Хохвартер е и рожден ден на кампанията.

Досега 4 брачни двойки се отказаха от булчински цветя и подкрепиха прекрасната инициатива. Сем. Ангелови от Бургас /Ана и Иван/ са новите мили младоженци, които направиха своя жест в полза на кампанията.

В навечерието на рождения ден на д-р Хохвартер , организаторите на музикалния фестивал Локум Фест в Бургас дариха 2500 лв, които бяха събрани само за 2 вечери, и трогнаха до сълзи милата лекарка.

Музикалното събитие обедини любителите на китарения звук и различната музика. Отделно бургазлии в лицето на Цанко Кунчев и компания се зарекоха през цялата година да подкрепят „Локомат за България” като поставиха на ключови места специални касички за дарения.

Дарители са и деца. Буквално преди ден по дарителската сметка за кампанията постъпиха още 390 лв . от децата от 4 в клас, от 2-ро основно училище „П.Р.Славейков” в Стара Загора. Средствата бяха събрани през изминалатаа учебна година с помощта на тяхната класна ръководителка Данка Тодорова, която пося в тях семенцето на добротворчеството. По този повод, на 15-и септември 2019 г, началото на учебната година в България, д-р Анелия Хохвартер е подготвила специален сертификат за добротворчеството, който ще бъде връчен на старозагорските ученици.

Кампанията продължава. Всеки, който иска може да направи дарение с цел закупуване на медицинския робот за рехабилитация на възрастни в България.

468×60 – bottom

Подобни

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

728×90 – bottom