Максимална антивирусна защита за възрастни в условията на повишена заболеваемост от респираторни инфекции

Максимална антивирусна защита за възрастни в условията на повишена заболеваемост от респираторни инфекции
468×60 – top

Брой 4/2020

Доц. д-р Г. Николов, оториноларинголог
УМБАЛ „Г. Странски” – Плевен

Вирусните инфекции са фокус на широк кръг специалисти. В момента се разгръща световна епидемия на все още непознат и недобре проучен вирусен щам, т.нар COVID-19. Първите научни данни, с които разполага медицинската общественост, са от декември 2019 и са базирани на данни от Ухан, Китай. Касае се за ретроспективно многоцентрово кохортно проучване, което включва 191 пациенти над 18 години с лабораторно потвърден COVID-19 от две болници в Китай за периода до 31 януари 2020 г.
Лечението на новия вид коронавирусна инфекция непрекъснато се актуализира. Обсъжда се ролята на антивирусни средства и имуномодулатори не само за лечение, а и за превенци.
На базата на дългогодишен клиничен опит успешна схема за мощна защита срещу вируси е комбинирането на природните продукти Imunobor Broncho, Imunobor Protect, GripoLek и Oxybor Forte. Благодарение на комбинацията се осъществява протекция на 4 нива, а именно – обща имунна защита чрез Imunobor Broncho, блокиране на заразяването чрез Imunobor Protect, симптоматично подпомагане и възстановяване на важни ендогенни антивирусни вещества чрез GripoLek и мощна антиоксидантна защита на организма чрез Oxybor Forte.

КупиАбонамент

468×60 – bottom

Подобни

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

728×90 – bottom