ВМА отбеляза Международния ден на здравния работник

ВМА отбеляза Международния ден на здравния работник
468×60 – top

Военномедицинска академия отбеляза 7-ми април – Международния ден на здравето и здравния работник.
Благодаря Ви за търпението и за усилията, благодарение на които ВМА остава най-добрата болница в България. Това заяви в краткото си обръщение към личния състав началникът на ВМА генерал-майор член-кореспондент професор Николай Петров,д.м.н. На тържеството присъстваха и тримата заместник-началници на ВМА – полк. проф. д-р Венцислав Мутафчийски, д.м.н., FACS, полк. доц. д-р Румен Попов, д.м., полк. доц. д-р Любомир Алексиев, д.м.
Професор Петров отбеляза, че празникът е запознал по-рано с откриването на реновирания Блок „Б” на Болница за продължително лечение и рехабилитация – Банкя към ВМА.
Това е една прекрасна сграда, с прекрасни условия, т.е. още един подарък, още една тухла в сградата на ВМА. За изминалата една година, която не беше лека, успяхме с подкрепата на министерство на отбраната да създадем и хубави неща, да закупим малко техника. Благодаря Ви още веднъж за усилията. Бъдете живи и здрави, заяви професор Николай Петров.
За празничното настроение се погрижиха танцови групи от елитното училище по изкуства – музика, хореография, изобразително изкуство – 144 СОУ „Народни будители“, които заедно с част от служителите извиха дълги празнични хора.

750×422
750×422

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

728×90 – bottom