Потенциални терапевтични подходи при продължителен Ковид-19. Прояви на болестта и съпътстващите състояния.

Потенциални терапевтични подходи при продължителен Ковид-19. Прояви на болестта и съпътстващите състояния.
468×60 – top

Брой 3/2022

Доц. д-р Л. Грудева, д.м, Доц. д-р Д. Ганчева, д.м
Kлиника по Гастроентерология и хепатология, УМБАЛ “Света Марина“, МУ – Варна

За милиони хора по света въздействието върху здравето от заразяването с коронавирус се простира далеч отвъд първоначалния период на инфекцията. Признаците и симптомите на заболяването, които продължават повече от 12 седмици и не се обясняват с алтернативна диагноза, най-често се описват като продължителен Ковид.
Големите здравни системи в САЩ и Англия често предлагат различни терапевтични възможности за справяне с дългия Ковид, включително физиотерапия, подкрепа на психичното здраве, но все още липсват достатъчно фармацевтични възможности.
Imuflam принадлежи към групата на съединенията с терапевтичен потенциал срещу новия респираторен корона вирус.
Позовавайки се на данните от научни публикации и натрупан вече клиничен опит, приложихме Imuflam като част от терапевтичните решения при COVID-19 след дехоспитализация, с цел повлияване на дългосрочните последици за здравето на нашите пациенти.
Клинико-лабораторните показатели показаха твърде широк диапазон на отклонение от нормалните стойности.
Подобно на редица проучвания, пациентите, наблюдавани от нас, се възстановяват по различен начин, без това да е свързано с тежестта на първоначалната Ковид-инфекция.
Приложението на Imuflam показва изключително добър профил на поносимост и повлияване на основните лабораторни показатели, проследявани по време на лечението, което ще продължи за още 3 месеца.

КупиАбонамент

750×422
750×422

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

728×90 – bottom