„Форум бременност и детско здраве“ с ново онлайн издание на 30 май

„Форум бременност и детско здраве“ с ново онлайн издание на 30 май
468×60 – top

След големия интерес към първото специално онлайн издание на „Форум бременност и детско здраве“, което се проведе на 13 април, сега предстои нова, също толкова полезна среща с любимия форум. То ще се проведе на 30 май, от 16 часа и ще се излъчва на живо в сайта на Puls.bg.

Сред основните акценти на новото онлайн издание ще бъде храненето при бременната и детето. Ще се засегне темата за прекомерната консумация на захар и склонността към наддаване на тегло над нормата, обвързано с особеностите на бременността и детския организъм.

Утвърдени специалисти ще разяснят кои са факторите и признаците на гестационния диабет и ще дадат ценни съвети за това как бременните да контролират нивата на кръвната си захар. Опитен нутрициолог ще обясни как трябва да се хранят бъдещите майки, за да поддържат здравословни нива на кръвната захар, а стоматолози ще разяснят как захарта влияе на детските зъби.

И този път „Форум бременност и детско здраве“ ще постави темата за съхранението и лечението със стволови клетки. Психолог ще обяснят колко важно е развитието на емоционалната интелигентност на детето. Форумът ще продължи традицията да среща аудиторията с популярни българи в ролята им на родители. На 30 май за мисията да отгледаш дете ще говори актрисата, певица и инфлуенсър Мона Гочев.

468×60 – bottom

Подобни

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

728×90 – bottom