Live Vitamins (Живите витамини) – необходимост при терапията на имунни сривове, обструктивни заболявания на дихателните пътища и гастроинтестинални смущения

Live Vitamins (Живите витамини) – необходимост при терапията на имунни сривове, обструктивни заболявания на дихателните пътища и гастроинтестинални смущения
468×60 – top

Според последните данни България е на първо място в ЕС по заболеваемост от белодробни болести, а това се изразява във все по-често регистриране на обструктивни заболявания на дихателните пътища като спастичен бронхит, бронхиална астма и пр. Сред основните рискови фактори са редица вредни навици, присъщи за съвременния човек, като тютюнопушене, неправилно хранене, висок процент на замърсеност на въздуха и околната среда. В резултат на всичко това рязко се влошава възможността на вродените имунни механизми да предпазят организма от развитие на инфекции – особено онези, засягащи горните и долните дихателни пътища.

Live VitaminsМултивитамините Live Vitamins поддържат имунитета и предпазват от белодробни болести
Д-р Анита Найденова, пулмолог, Болница Токуда, София

Адекватно решение е засилването на придобития имунитет. Сред основните арсенали в тази насока е приемът на т.нар. имуномодулиращи средства, каквито са продуктите с подходящ набор от витамини, минерали и микроелементи и силна антиоксидантна активност. Ето защо препоръката ми е насочена към продукт (хранителна добавка), който осигурява ефективна комбинация от микроелементи като желязо, мед, селен, цинк и витамините А, D, В6, В12 и С. От изключителна важност е полезните вещества в про-дукта да са в правилна форма, която не позволява тяхното дезактивиране и подобрява степента на усвояването им от организма. Оптимална форма в този смисъл е иновативната капсула на Живите витамини (Live Vitamins), която позволява приема на пълен комплекс от посочените имуностимулатори в течна форма и тяхната лесна и пълна резорбция в правилните отдели на храносмилателния тракт.

Приемът на продукта Live Vitamins е подходящ не само за подсилване защитните функции на организма през рисковите за настинка сезони, но и заради антиоксидантната активност на комплекса от витамини и минерали, което е от полза при пациенти с астма и хронични обструктивни белодробни болести. Важно е да се отбележи, че приемът на Live Vitamins намалява риска от разболяване както при контакт с болни от грип, така и от бактериални инфекции на дихателните пътища, тъй като засилва общите съпротивителни механизми на организма.

Като препоръка за вземане на мерки за минимизиране риска от развитие на белодробни болести чрез природосъобразно завишаване на имунните способности на организма, бих посочила редовния прием на Живите витамини (Live Vitamins).

Live Vitamins

Live Vitamins не дразнят лигавицата на стомаха и са подходящи при лица с гастроинтестинални проблеми
Д-р Васил Койнарски, гастроентеролог, Болница Токуда, София

Поради особеностите на съвременния начин на живот, все повече хора развиват дефицит на витамини и микроелементи. Това често води до влошаване на вече съществуващи хронични заболявания. В резултат на тези явления в клиничната си практика на гастроентеролог все по-често регистрирам случаи на нарушена дейност на стомашно-чревния тракт, предизвикана от приема на голям брой и разнородни по вид лекарства и медикаменти.

Когато става дума за възстановяване на оптималните нива на жизненоважни витамини и минерали чрез прием на мултивитаминни продукти, препоръката ми недвусмислено е насочена към избор на продукти в подходяща, щадяща стомашно-чревния тракт лекарствена форма. Така се минимизира рискът от дразнене в различните отдели на храносмилателната система, не се допуска ерозия на лигавицата на стомаха и натоварването върху метаболизиращите системи на черния дроб, както и върху функцията на жлъчния мехур е разумно.

Подходящо решение в такива случаи е продуктът Live Vitamins (Живи Витамини), с чиято лекарствена форма LICAPS™ – течност в капсула – се постига пълно и бързо усвояване на включените в продукта витамини чрез оптимален контакт на лигавицата на тънкото черво и същевременно се избягва дразнене на лигавицата на стомаха.

Основно предимство на Живите витамини е и намаленият риск от лекарствени взаимодействия с редица медикаменти, прилагани в гастроентерологията, като инхибитори на протонната помпа, железни препарати и някои групи антибиотици.
Това гарантира не само максимална ефективност на приложената терапия, но и безопасността на пациентите.

Ползата от въвеждането на редица витамини и минерали под формата на маслен разтвор в специална капсула, която да ги запази в активна форма („живи“), прави Live Vitamins подходящи като допълнителна терапия при редица заболявания на стомаха и червата, така че да се оптимизира ефектът и продължителността на лечението без да се създава дискомфорт на пациента.

Live VitaminsПриложение на Live Vitamins в медицинската практика при широк спектър от оплаквания
Д-р Атанас Димов, АИППМП, МЦ „Димед“, Пловдив

Като общопрактикуващ лекар ежедневно се срещам с пациенти, които показват категорично недостиг в приема на витамини. Симптоматиката е разнородна – на някои косата е оредяла и пада повече от нормалното, на друг нок-тите му се чупят, трети страдат от чести настинки. Показател за това е също и чувството на отпадналост сутрин или вечер, липсата на сили и намалената работоспособност през деня. При възрастните пациенти рязко се влошава паметта и мисловните способности, започват трудно да се концентрират в ежедневието си.

Живите витамини (Live Vitamins), или наричани още биоактивни витамини, са единствени по рода си у нас и предпочитани от мен за преодоляване на тези оплаквания. Те са многократно по-силни от обикновените мултивитамини и дават видими и бързи резултати. Това се потвърди и в моята клинична практика, когато аз ги приложих върху две групи пациенти. В едната група включих лица във възрастовата категория 70–80 години, при които наблюдавах често повтарящи се боледувания вследствие на значително понижени защитни сили. Втората група обхвана лица на възраст 40-50 години с тежки или хронични придружаващи заболявания.

Още след първия месец от терапията – ежедневен прием на 2 капсули Live Vitamins – пациентите съобщават за значителни подобрения в състоянието им. Всички отчитат повишаване на тонуса и се чувстват по-жизнени, а значителен брой от представителите на първата група са забелязали и добър ефект върху паметта. За попълване на недостига на полезни вещества, както и за по-траен ефект терапията продължава поне 3 месеца.

Пациентите и от двете групи приемат Live Vitamins заедно с различни лекарствени препарати съобразно състоянието им. Не се наблюдават странични явления, което показва, че Живите витамини са напълно подходящи за добавяне към различни медикаментозни терапевтични схеми. Live Vitamins оказват благоприятно въздействие върху функцията на имунната система, сърцето и кръвоносните съдове, костите и ставите, за тонус и енергия, по-добра памет и възможност за концентрация, за поддържане на външния вид и т.н.

750×422
750×422

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

728×90 – bottom