Приложение на Kamagra като дългосрочно природно решение за сексуални нарушения при мъже и жени

Приложение на Kamagra като дългосрочно природно решение за сексуални нарушения при мъже и жени
468×60 – top

Брой 9/2020

Доц. д-р С. Стратев, д-р П. Димитров
Урологична клиника, УМБАЛ „Г. Странски”

Сексуалното функциониране е комплекс от биологични, психични и социални процеси, които се координират от нервната, васкуларна и ендокринна системи. Последни проучвания представят сексуалното функциониране като резултат от влиянието на три основни групи фактори – биологични, които определят сексуалната способност, психологически, определящи сексуалната нагласа и социални, от които зависи сексуалното желание.
Сексуалните дисфункции в клиничната практика често остават неоткрити, а според статистиката и при двата пола на възраст между 50 и 70 години честотата на сексуални нарушения е висока и тя е 50 -80%.
Предвид многообразието в етиологията на сексуалните дисфункции, лечението се явява доста сложно. То винаги трябва да се насочи към причината, да се търси дългосрочно, а не моментно решение, да бъде ефективно и с висок профил на безопасност при продължителна употреба. В тази връзка природните екстракти са отлично решение. Най-често използвани природни екстракти са трибулус терестрис, мака, женшен и L-аргинин. Тези екстракти се съдържат в природния продукт Камагра. Камагра е максимална природна комбинация за сексуални дисфункции при мъже и жени, която е необходима в клиничната практика. Продуктът е с висока ефективност и дългосрочно повлияване, което е научно доказано. Камагра е с отлична поносимост и висок профил на без-опасност при продължителна употреба. Следователно, по-широкото приложение на Камагра в клиничната практика е препоръчително.

КупиАбонамент

468×60 – bottom

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

728×90 – bottom