Сделката за най-голямата здравна верига у нас Аджъбадем Сити Клиник е финализирана

Сделката за най-голямата здравна верига у нас Аджъбадем Сити Клиник е финализирана
468×60 – top

Комисията за защита на конкуренцията потвърди сделката, при която Аджъбадем продобива болница Токуда и се слива със Сити Клиник, създавайки здравна група с водеща пазарна позиция.

На 08 юни 2016 г., сряда, 13:00 ч., болница Токуда, Конферентна зала, ет.9 г-н Мехмет Али Айдънлар, председател на УС и изпълнителен директор на Аджъбадем, г-н Илиан Григоров, изпълнителен директор на Сити Клиник, г-н Ангел Ангелов, председател на УС на Сити Клиник и г-н Артър Стърн, преставител на д-р Торао Токуда ще подпишат на публична церемония финалните документи по създаване на най-голямата верига от лечебни заведения, която ще има водеща пазарна позиция в България. Аджъбадем придобива изцяло болница Токуда и се слива със Сити Клиник в нова мега структура в здравеопазването. Името на новата здравна група е Аджъбадем Сити Клиник.

След финализирането на сделката, висшият мениджмънт на Аджъбадем Сити Клиник ще отговаря на въпроси, свързани с глобалната стратегия за развитие на новата група от лечебни заведения, визията за функционирането и връзките на отделните болници, които са част от новия медицински холдинг, очакваните инвестиции в дейнoсти и технологии, развитие на медицинския персонал.

750×422
750×422

Свързани новини

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

728×90 – bottom