Българското кисело мляко – съвременно състояние на проблема
Брой 6/2008 Доц. д-р Р. Еникова, д.м. На фона на голямото разнообразие на широко пропагандираните и използвани в практиката хранителни…
Брой 6/2008 Доц. д-р Р. Еникова, д.м. На фона на голямото разнообразие на широко пропагандираните и използвани в практиката хранителни…
Брой 6/2008 Доц. д-р В. Дулева Лаборатория „Хранене и обицествено здраве“ Национален център по опазване на общественото здраве София Използването…
Брой 6/2008 Доц. д-р Д. Попова, д.м. Фибрите са почти несмилаеми растителни съставки в естествени храни и хранителни продукти. Те…
Брой 6/2008 Доц. д-р А Попова Клиника по терапия, метаболитни заболявания и диететика, Университетов МБАА „Царица Йоанна ИСУА“, София Хроничната…
Брой 6/2008 Д-р Мария Николова Катедра „Хигиена, медицинска екология и хранене“, МУ София През последните 20 години в западните индустриални…
Брой 6/2008 Доц. д-р Д. Попова, д.м. Зав. клиника по терапия, метаболитни заболявания и диететика УМБАЛ „Царица Йоанна ИСУЛ“, София…