Хранителният модел в алгоритъма на комплексната превенция на COVID-19
Брой 9/2021 Проф. д-р Д. Байкова, д.м. Специалист по Хранене и диететика, МЦ „МАРКОВС“ – София Проблем Връзката между храненето…
Брой 9/2021 Проф. д-р Д. Байкова, д.м. Специалист по Хранене и диететика, МЦ „МАРКОВС“ – София Проблем Връзката между храненето…
Брой 5/2021 И. Калинкова, Доц. д-р Т. Ханджиева-Дърленска, д.м. Катедра по фармакология и токсикология, Медицински факултет, Медицински университет – София…
Брой 8/2020 Доц. д-р Д. Паскалев, д.м. Медицински университет – Варна 1. Хиперурикемия и подагра: определение 1.1. Хиперурикемия – повишени…
Брой 8/2020 Доц. д-р Д. Паскалев, д.м. Медицински университет – Варна 1. Анемия и желязодефицитна анемия (ЖДА): определение и разпространение…
Брой 8/2020 Доц. д-р Т. Ханджиева-Дърленска, д.м. Катедра по фармакология и токсикология, Медицински факултет, Медицински университет – София COVID-19 e…
Брой 8/2020 Доц. д-р С. Ханджиев, д.м., Моника Салтиел Българско сдружение за проучване на затлъстяването и съпътстващите го заболявания Преди…