Мястото на коензим Q10 в профилактиката и лечението на сърдечно съдовите заболявания
Брой 2/2001 Д-р Николай Данчев Коензим Q 10 или убихинон е изолиран за първи път 8 САЩ през 1957 година….
Брой 2/2001 Д-р Николай Данчев Коензим Q 10 или убихинон е изолиран за първи път 8 САЩ през 1957 година….
Брой 1/2001 Препоръки на СЗО Независимо от значителното спадане на смъртността от ИБС, сърдечно-съдовите заболявания остават водеща причина за заболеваемостта…
Брой 6/2000 Д-р Маргарита Бончева Клинична лаборатория Болница Лозенец, София Храна и лекарство Ейкозаноидите са хормони на автокринната система и…
Брой 4/2000 Природосъобразен начин на хранене Д-р Виолета Кънева диетолог Природата ни е осигурила всичко, от което се нуждаем. Далеко…
Брой 3/2000 Доц. Д-р Донка Байкова Институт по хранена София Млякото е най-пълноценната белтъчна храна и това се доказва от…
Брой 2/2000 Доц. д-р Донка Байкова, Институт по хранене Медът е позната и предпочитана храна от древни времена. Още преди…