Суровоядството
Брой 4/2000 Природосъобразен начин на хранене Д-р Виолета Кънева диетолог Природата ни е осигурила всичко, от което се нуждаем. Далеко…
Брой 4/2000 Природосъобразен начин на хранене Д-р Виолета Кънева диетолог Природата ни е осигурила всичко, от което се нуждаем. Далеко…
Брой 3/2000 Доц. Д-р Донка Байкова Институт по хранена София Млякото е най-пълноценната белтъчна храна и това се доказва от…
Брой 2/2000 Доц. д-р Донка Байкова, Институт по хранене Медът е позната и предпочитана храна от древни времена. Още преди…
Брой 2/2000 Проф. д-р Лукан Балабански Защитната роля на соята Преди 2-3 десетилетия Doll и Peto посочиха, че хранителните въздействия…
Брой 1/2000 Проф. Д-р Стоян Киркович При леглото на болния трябва да се ориентираме преди всичко върху характера на повърнатите…
Брой 1/2000 Доц. Д-р Донка Байкова Хлябът е основен и традиционен продукт за много народи по света. Той е изобретен…